Over ons

Wij zijn Hans Verdoodt en Johan De Vylder, oprichters van DJYM Antwerpen, met liefde voor coaching in afslanking en huidverbetering. Wij streven ernaar onze klanten een positief zelfbeeld terug te geven, hetgeen beantwoordt aan de werkelijkheid, waardoor zij opnieuw gelukkig worden met zichzelf in een energiek lichaam. Dit doen we door uitvoerig naar hen te luisteren. Samen stellen we een individueel en haalbaar traject op naar de nieuwe IK, waarbij we gemak en ondersteuning vooropstellen. Benieuwd naar onze reis en hoe we denken? Lees verder.

Premium fitnesskleding, sport- en dieetvoeding

Medio 2010 ontwikkelde Hans een groeiende passie voor krachttraining en gezonde voeding. De prille veertiger zocht trendy fitnesskleding en betrouwbare sportvoeding. Vond het niet en besloot zijn vetbetaalde managersloon op te geven om zelf het gat in de markt op te vullen en DJYM in het leven te roepen. Persoonlijke begeleiding werd zijn troef. Zo muteerde DJYM - eigenlijk per ongeluk - van winkel in poeders en shirts naar dieetspeciaalzaak.

Trouwen en een webshop bouwen

In 2016 stapte Johan mee in de zaak en het huwelijksbootje. Hij gaf de webshop een grondige facelift en scoorde vanaf dag 1 hoge toppen in het Vlaamse online shopping-landschap. Samenwerken ging vanzelf en doen we vandaag nog steeds met evenveel passie en plezier. Elk met zijn eigen focus. Johan eerder naar het online gebeuren. Hans eerder naar het persoonlijke. Maar samen staan we voor kennis, openhartigheid en vernieuwing.

MY NEW ME

In 2019 was het tijd voor een nieuwe facelift. Onze oorspronkelijke huisstijl en aanbod beantwoordde niet meer aan wat DJYM na 9 jaar geworden was: expert in diet, skin & body. Een rebranding drong zich op. Nieuw logo, nieuwe marketing-strategie, upgrade van de winkel en het opstarten van een nieuwe activiteit: premium gelaatsverzorgingen voor haar en hem.

En VOOR WIE doen we het?

In eerste instantie voor onszelf, omdat we ons vak zo interessant vinden. Daarnaast voor iedereen die wil werken aan zichzelf met moed en doorzetting. Wij streven ernaar onze klanten een positief zelfbeeld terug te geven. Het ideaalbeeld dat gecreëerd wordt door de reclame is een illusie. Wij willen hierin eerlijk inspireren, sensibiliseren en motiveren.