Expert in mencare

 

Power Boost (15 minuten)    € 25,00 

Een 4VOO power boost geeft u in no time een succesvolle look. Ideaal na een avondje stappen of een mindere nacht. Instant resultaat verzekerd. 
reiniging - scrub - toner - moisturizer

Business Treatment (30 minuten)    € 49,00

Een 4VOO business-treatment is een korte behandeling die je in geen tijd een energieke, succesvolle en gezonde uitstraling geeft. Een korte behandeling die gemakkelijk kan tijdens de middagpauze of voor een zware meeting.
reinigen - scrub - toner - masker - nekmassage - moisturizer

Relaxing Treatment (60 minuten)    € 89,00

Een 4VOO wellness-treatment is voor hem die nood heeft aan een uur complete ontspanning. Tegelijkertijd krijgt uw huid de perfecte behandeling volgens uw noden. Het resultaat is dat u helemaal relaxed en verzorgd weer buiten gaat.
huidanalyse - reinigen - scrub - verwijderen onzuiverheden - toner - masker - massage gezicht & nek - moisturizer

Opties bij elke behandeling
Waxen van wenkbrauwen    € 10,00
Extra massage per zone (rug, hoofd & nek, handen & armen, voeten, gezicht & nek)    € 20,00

 

 

4VOO = Instant Resultaat

De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

Men only

Vanwege hogere testosteronniveaus produceren mannen meer olie dan vrouwen, wat resulteert in een hoger risico op verstopte poriën, acne en een matte huid. Onze gelaatsbehandelingen voor mannen kunnen het uiterlijk van alle huidtypen helpen verbeteren. Onze huidtherapeute gebruikt de 4VOO producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de mannenhuid.