Afvallen

Snel afvallen met een proteïnedieet

Grijp je kans en neem een nieuwe start! Met onze producten en ondersteuning ligt gezond afvallen binnen handbereik. 

Snel én blijvend resultaat

Elke maand 8 tot 10 kilogram verliezen: da’s het resultaat van de twee proteïnediëten waarin wij specialiseren: het Rainpharma- en het Lignavita-dieet. Wij zijn al 10 jaar expert in afslanking en pionier in het Rainpharma-programma, waarmee we al honderden mensen succesvol deden afslanken. 

Meteen starten 

60 minuten van je tijd. Meer hebben we niet nodig om te bepalen welk programma voor jou het meest geschikt is, en om een traject op maat op te stellen. Je stapt buiten met jouw startpakket en alle do’s en don'ts om snel te vermageren. En je bent vertrokken!

Boek een vrijblijvende afspraak of bel ons op 03 237 91 49

Gratis opvolging en ondersteuning

 • Consultaties
  Wij begeleiden je kosteloos gedurende anderhalf jaar. Wij nodigen je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks uit voor een consultatie van een kwartier. Maak je geen zorgen: je krijgt een mail en een sms om je aan je afspraak te herinneren.
 • Tips en advies
  We ondersteunen je wekelijks met handige tips en advies via onze blog. Je wordt ook lid van onze besloten Facebook-community die intussen meer dan 500 leden telt. Wie wil, kan daar ervaringen uitwisselen of ideeën opdoen.
 • DJYM-app
  We ontwikkelden een applicatie die je een duwtje in de rug geeft via onder meer gepersonaliseerde herinneringen aan je shake. Download hem gratis voor iOS en Android.
 • Restauranttips
  Tijdens je dieet op restaurant gaan? Dat kan perfect! We leggen je graag uit welke groenten je mag eten en hoeveel, of je vlees of vis mag eten, en ga zo maar door. Ook onze DJYM-app biedt je de nodige ondersteuning.

Zit jouw programma erop? Dan kan je opteren voor het traject gewichtsbehoud “STAY”. Meer info vind je binnenkort hierover.

Op gezondheid staat geen prijs

Je wil alleen het beste voor je lichaam, en dat krijg je bij DJYM. Ons startpakket kost 475 euro en bevat 5 shakes en alle supplementen om van start te gaan met jouw traject. Wat je ervoor terugkrijgt? Een gezondere levensstijl, meer energie en meer zelfvertrouwen. Waar wacht je nog op?

Wil jij ook snel vermageren? 

Maak meteen online een afspraak of bel ons op 03 237 91 49